Zivot ide dalje serija. Život ide dalje • Serije • TvProfil 2018-08-28

Zivot ide dalje serija Rating: 8,1/10 936 reviews

Život ide dalje 3 epizoda

zivot ide dalje serija

Život ide dalje 4 epizoda Berat i Sirac su uhapseni nakon napada na kucu Abasa i Ismaila. Reakcija Hayat na Zekijeve ljude biva ostra. Nakon sto Ismail cuje pucanj, zivot jednog od njegovih sinova je u opasnosti. Ukoliko smatrate da su povređena Vaša autorska prava za ovaj video kontaktirajte nas preko naše. Zima, zima, e pa šta je… Pa da brojimo mrtve po jendecima… I ko ima više poginulih birača — pobedio je… Vukovar… Simbol pobede, kažu jedni… Simbol otpora, kažu drugi… Baš sam glup. Kako Ismail više ne zarađuje dovoljno novca baveći se svojim zanatom, odluči imigrirati u Istanbul.


Next

Život ide dalje 4 epizoda

zivot ide dalje serija

Iz prvog braka s Kudret Rozet Hubeş , koju je bio prisiljen oženiti, ima četiri kćeri te još tri sa suprugom Cennet Şenay Gürler , u koju se zaljubio čim ju je ugledao. Sirac odlazi u kancelariju da iznenadi Pelin gomilom cvijeća. Dolazi dan kada ce Hayat udati za Abasa. Ma, nije mi padalo na pamet, publike mi… Uostalom, savest mi je čista. Hayat nije svjesna da je stalno prate ljudi koji zele Kerema. Širin govori Hayat da je zele ubiti. Ma ne, stvarno nije to u pitanju… Ja jednostavno žalim za Majevima.

Next

Život ide dalje 4 epizoda

zivot ide dalje serija

Progoreo je neki dihtung, verovatno. Ismail, s druge strane, veoma je uznemiren zbog novca koji je Malik dobio od Hayata i suočava se sa Dzenet. U međuvremenu, Hayat Meltem Miroğlu , njegova 15-godišnja kći, ima tajnu vezu s Keremom Sezgi Mengi , potomkom jedne od najstarijih obitelji u regiji. Kako Ismail više ne zarađuje dovoljno novca baveći se svojim zanatom, odluči imigrirati u Istanbul. Izgleda da je led između dva brata raspušten.

Next

Život ide dalje 10 epizoda

zivot ide dalje serija

I ovo danas je, navodno, Maj… Odavno su Tito, Kardelj i Ranković stupili u svečanu nebesku ložu. U Istanbulu, Ismail i njegove žene ne mogu se nikako prilagoditi životu u velikom gradu. Umro je Iv Montan… U zemlji koja se na današnji dan zvala Jugoslavija, ratni nemiri su se, po izveštajima dopisnika, vratili u dolinu Neretve, odakle su, među nama budi rečeno, i krenuli na turneju po zemlji. Ovo interesovanje je veoma uznemirujuće za Turkan. U tome je nesporazum… Ipak, sačekaću ga još malo. U međuvremenu, Bekir se bori sa Kuršatom i njegovim ljudima koji su pretukli brata Malika.


Next

Citati iz knjige „I život ide dalje…“

zivot ide dalje serija

Hayat je toliko utucena da joj srce otkazuje. Ismailova kći Sirin Neslihan Atagül potpuno se promijeni u želji da postane bogata i slavna, sin Bekir Ali Barkin upusti se u ilegalne poslove, sin Malik Serkan Şenalp postane ovisan o heroinu, dok se Hayat transformira iz nježne djevojke u ženu punu gorčine. Deniz je poceo da se bavi Zelihom. U međuvremenu, muškarci Haji Zekija su svugde u potrazi za Keremom. Pokušava to reći Ismailu, ali ne želi da Ismail razmišlja. Kada Ibrahim sazna za Kadrije, odlazi u bolnicu i iznenadjuje Jusufa i Vakasa odlukom. Dzenet uci Hajat zivotnim lekcijama.


Next

Zivot ide dalje

zivot ide dalje serija

Hayatina majka saznaje za vezu izmedju Kerema i Hayat te se odlucuje da je ubije. Kadrije saznaje za sina te odlazi u bolnicu zbog tog saznanja da je sin upleten u tako nesto. Bekir i Kerim se suocavaju i pistolj ce tu imati posla. . Ameri prevazilaze sebe, ali nema još ni blizu letilice u koju bi moglo da stane sve ono što bih morao da ponesem, kad bi me neko konačno naterao da zauvek odem odavde. Ako to nije bio praznik, onda ja stvarno ne znam šta je to praznik. Berat uprkos ljutnji, dolazi da vidi oca u bolnicu.

Next

Život ide dalje 3 epizoda

zivot ide dalje serija

Dzenet pokusava da rastopi led izmedju Kudret i nje ali odgovor nije očekivajući. Abas dolazi da isprosi Hayat. Zli stav koji Kudret pokazuje Dzenet i djeci se nastavlja kod kuće. Moje vreme ide iza mene. Život ide dalje 8 epizoda Bilo je incidenata na protestima, mnogi građani i policija su ozbiljno povrijeđeni. Alek i Nazim se nalaze u napetoj situaciji.

Next

Život ide dalje 2 epizoda

zivot ide dalje serija

U međuvremenu, Jusufov iznenadni interes za Hayat nastavlja da se povećava. Prodavnica ima velike dugove za koje ne zna kako ih rijesiti. Širin ocajna place i govori Hayat da nije ona majki rekla nista. Kerima voze u bolnicu a Siraç šalje Bekira da ide. Ne turaj ruku kroz prozor… Istrčavali smo iz busa na uglu Rusinske, i finiširali zapuštenom Turgenjevom ulicom, i mama je čuvajući štikle skakutala sa cigle na ciglu, ali je i kroz tu igru školice, balansirajući cegerom sa kiflicama, uspevala da mi još jednom ispriča priču o tipu sa bradicom i okruglim cvikerima, koji je slažući na hartiju tepajuće slovenske reči, lepljive kao gutljaji slatkog vina, zaradio da se i jedna uličica pod kestenima u tamo nekom dalekom Novom Sadu, na Dunavu, nazove njegovim prezimenom… Pa dobro, gde ste vi? Ja sam na kraju krajeva samo jedan obični samouki pesnik. Nakon toga Kudret drzi Širin zaključanu.

Next