Vlc media player letöltés. VLC Media Player portable Letöltés 2018-07-17

Vlc media player letöltés Rating: 6,6/10 1950 reviews

VLC media player 3.0.6

vlc media player letöltés

Summary This player used to be more stripped down and basic. Its functionality is amazing and allows you to work with all kinds of media files. It plays all formats of media files really fast. A is megállja a helyét éppúgy mint létrehozásakor betallózott tartalmaknál. Így a felhasználó már elég hamar megállapíthatja, hogy érdemes-e egy fájlt letölteni. Mindegy milyen kiterjesztésű, avi, flv, mov, mp4. Itt csak ingyenes szoftvereket találsz, vagy demo szoftvereket, melyeket kipróbálhatsz mielőtt megvásárolnád.

Next

VLC Media Player portable Letöltés

vlc media player letöltés

Legyen szó videók lejátszásáról, audió állományok megnyitásáról, esetleg streaming funkciókról egyaránt felhasználható mindenre. A változatban is elérhető, hasonló tudással biztosítva. A program fejlesztésére az adott alkalmat, hogy egy egyetemi területet el kellett látni televíziókkal egy egyedüli vevő eszközön keresztül. A beállításoknál saját egyedi billentyűparancsokat is hozzárendelhetsz. Inconsistent interface: This app is available for various systems, and its interface looks a little different on each one. The performance speed and excellent playback will satisfy even the most finicky users. Minden évben Karácsonykor a médialejátszó kúpja egy csinos Mikulás sapkát visel az kezdő oldalon és az ikonon.

Next

VLC media player letöltés

vlc media player letöltés

Cons: 10 characters minimum Count: 0 of 1,000 characters 5. Likewise, users with some technical know-how can have fun exploring the more advanced capabilities of this free program. Nem kell különösebben semmit sem beállítani rajta,olyan mint egy okostelefon: Nálam szuper jól működik,és a filmekhez se kell mást letölteni,hogy jó minőségben nézhessem végig a kedvenc filmem. Ezt az eszközt javasolta: loadion. Azt hiszem visszatérek egy korábbi verzióhoz vagy keresek egy másik lejátszót. If you know what you're doing, though, you can still accomplish what you set out to do, and then add your experience to the document to help make it more complete for future users. A médialejátszó, kívánságra a számokat véletlenszerű sorrendben is lejátssza ismétléssel, vagy anélkül.

Next

Portable VLC Media Player 2.2.4

vlc media player letöltés

Full Specifications What's new in version 3. Alkalmas internetes rádiók hallgatására, de még videóbeszélgetéseket is bonyolíthatunk vele. Lejátszási listák segítségével jelenítheti meg a felhasználó meghatározott sorrendben a zenei és videó gyűjteményét. Tud streamingelni, tartalmaz képlopót, minden ami csak kellhet. A kodekek benne vannak a szoftverben, így már nem kell külön telepíteni azokat. One-line summary: 10 characters minimum Count: 0 of 55 characters 3. Az egyszerű felület a legalapvetőbb funkciókat biztosítja előrelépés, fejezetek átugrása, léptetés, lejátszólisták készítése, teljes mappák hozzárendelése, felülete tartalmaz beépített equalizert, szűrőket, videó effektusokat, szinkronizálási lehetőségeket amivel a videó illetve audió adatfolyam egymáshoz igazítható ha csúsznának.


Next

VLC Media Player portable Letöltés

vlc media player letöltés

Az alkalmazás rendkívül kis méretű, és letölthető installálható változatban is ami azok számára lehet hasznos akik alapértelmezett lejátszóként bízzák rá multimédiás tartalmaikat. A médialejátszó különösen hasznos szolgálatot tesz a hálózatban. This site is not directly affiliated with. Az egyszerű telepítési folyamat végeztével automatikusan hozzárendeli magát minden olyan formátumhoz amit ismer és támogat. Pros Wiki help: For just about any process you want to carry out with this software, you'll find a detailed Wiki with step-by-step instructions. A mellékelt változat hordozható verzió, ami nem igényel telepítést csupán egy mappába kell hogy kicsomagoljuk. Szerző: - A Winapm-ot használtam több évig,de ez a lejátszó felül múlja azt is! Cons Advanced knowledge: This app can do a lot more than just play media, but to access any of those more advanced features, you need to have some technical knowledge.

Next

VLC Media Player Letöltés

vlc media player letöltés

Az egyszerű kialakításnak köszönhetően gyorsan munkára fogható. You are logged in as. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud streamingelni. Have your favorite videos playing in a snap through this app's intuitive interface. The controls are intuitive, and playback works smoothly regardless of the source of the media being displayed. Szerkesztése, felhasználása, újraközlése a tulajdonos írásos beleegyezésével forrás megjelöléssel lehetséges. Minden felhasználó maga dönti el, hogy törvényes-e az adott program használata.

Next

VLC Media Player 2.2.6 (magyar) letöltés

vlc media player letöltés

A regisztrált felhasználóink gyorsabban tudnak az oldalról letölteni, ráadásul elérhetnek olyan speciális funkciókat, mind a Letöltés riasztás, ami automatikusan figyelmezteti Önt, ha egy újabb verzió felkerül az adott programhoz. Időközben fejlesztők sokasága vesz részt 20 országból a nyílt forrású program fejlesztésében. Ezen felül természetesen vezérelhetjük billentyűkombinációkkal is ha gyorsabban szeretnénk egy adott lehetőséget előcsalogatni. . Az ingyenes szoftver a filmek kedvelőinek azt a lehetőséget kínálja, hogy megváltoztathatják a lejátszási sebességet és a klipeket képenként előre tekerhetik.

Next

Download VLC Media Player

vlc media player letöltés

But if you just want to be able to stream and play video on your computer without hassle, this program is a good choice. A regisztráció ingyenes és rendkívül egyszerű! Although there are thorough instructions on how to do just about anything, only users with some experience using this technology will be able to follow them accurately. After a thorough examination, we inferred that this player fairly gained its popularity and we believe that it should definitely be included in the list of must-have programmes. Két kezelőfelületet biztosít, vagy egyszerű, vagy pedig kibővített az utóbbi több funkcióhoz biztosít beállítási lehetőséget. Természetesen teljes körű média illetve kodek információval lát el minket akár statisztika dekódolók, kodek, puffer adatok, felbontás, képkockasebesség stb. Tudj meg többet itt hogyan. A komfortos szoftver általános audio- és videólejátszóként használható, mely alkalmas feliratok megjelenítésre, önálló kodek kezelése.

Next

Prim Letoltes

vlc media player letöltés

Bármilyen platformon futtatható, ezek közül néhány pl. Másoljunk egy feliratot tartalmazó fájlt a lejátszandó film mappájába és a program automatikusan hozzárendeli azt. Felülete nincs agyonbonyolítva a szükséges funkciók rendezetten értelemszerűen érhető el. A azzal látványosabb megjelenés kölcsönöz. Also, it will let you reproduce and manage your info from all kinds of devices. Az egyik leghatékonyabb és legszéleskörűbb program videó állományok kezeléséhet.

Next

VLC Media Player « Szoftver letöltés

vlc media player letöltés

A megszokott zene- és videólejátszás mellett rengeteg extrával rendelkezik a szoftver, például még letöltés közben is nézhetjük az addig letöltött videót. All programs not hosted on our site. All trademarks, registered trademarks, product names and company names or logos mentioned herein are the property of their respective owners. Ezek mellett számtalan extra szolgáltatással rendelkezik. A szoftver pedig itt található.

Next