Shifra per cs 1 6. Kush mundet me mi gjet ca shifra (cheats) per cs 1.6 2018-07-05

Shifra per cs 1 6 Rating: 5,3/10 1907 reviews

Shifra per Counter Strike 1.6

shifra per cs 1 6

Në këtë lojë ju jeni i njohur edhe në kampe harta dhe kanë për të shmangur një luzmë me armiq tuaj të besueshëm M4 pushkë, e mërzitshme Eagle pala krahun tuaj si dhe një pushkë snajper për gjuajtje të ndërlikuar. Stafi i forumit është staf vullnetar dhe pa pagesë. Values: 'off', 'radio', 'minimal', or 'normal'. Per te tjeret nuk diskutohet qe po e po. Rogue bots do not obey radio commands, nor pursue scenario goals.

Next

Kush mundet me mi gjet ca shifra (cheats) per cs 1.6

shifra per cs 1 6

Edhe ne qofte se ti fiton edhe i vret te gjithe pa nje fare mundimi. Jo qe nuk eshte e drrejte por eshte krejt poshteruese ndaj te tjereve duke i harxhuar kohen kot me lojra femijesh. E humb kuptimin komplet loja. Mos prit asnje lloje tolerimi ose mirekuptimi nga asnje lojtar i rrespektueshem ne cfare do lloj loje, per keto gjera. Forumi Shqiptar është komuniteti shqiptar më i vjetër dhe i madh në Internet. E humb kuptimin komplet loja. Forumi Shqiptar është komuniteti shqiptar më i vjetër dhe i madh në Internet.

Next

DRENASI

shifra per cs 1 6

Mos prit asnje lloje tolerimi ose mirekuptimi nga asnje lojtar i rrespektueshem ne cfare do lloj loje, per keto gjera. Jo qe nuk eshte e drrejte por eshte krejt poshteruese ndaj te tjereve duke i harxhuar kohen kot me lojra femijesh. If No, bots will play without people. Mos prit asnje lloje tolerimi ose mirekuptimi nga asnje lojtar i rrespektueshem ne cfare do lloj loje, per keto gjera. Si paska shum kuptim nese i perdor vetem ti kodet? Jo qe nuk eshte e drrejte por eshte krejt poshteruese ndaj te tjereve duke i harxhuar kohen kot me lojra femijesh. Values: 'off', 'radio', 'minimal', or 'normal'. Rogue bots do not obey radio commands, nor pursue scenario goals.

Next

Shifra per cs

shifra per cs 1 6

Go përmes hartave dhe fiton flashbangs. Nuk e kerkova ne asnje adrese. Stafi i forumit është staf vullnetar dhe pa pagesë. A prefix is a tag that bots will have in front of their name. If No, bots will play without people. Por edhe per veten tende. Ku eshte vlera e arritjes tende? Go përmes hartave dhe fiton flashbangs.

Next

Qica për Counter Strike 1.6

shifra per cs 1 6

E humb kuptimin komplet loja. Përdorni një nga këto të hyra me 'jepte' kodin përkatës për të marrë armë. Set ngrijë periudhë në fillimin e raundeve. Forumi është një sipërmarrje jo-fitimprurëse dhe të gjitha shërbimet tona ofrohen falas e për të gjithë. Shpenzimet e forumit mbulohen nga nismëtarët, donacionet e anëtarëve dhe të ardhurat nga reklamat. Ai u hap për herë të parë në vitin 1998 si pjesë e projektit Albasoul. Shpenzimet e forumit mbulohen nga nismëtarët, donacionet e anëtarëve dhe të ardhurat nga reklamat.

Next

Lem Rehat

shifra per cs 1 6

Ai u hap për herë të parë në vitin 1998 si pjesë e projektit Albasoul. Go through the maps and earn flashbangs. Jo qe nuk eshte e drrejte por eshte krejt poshteruese ndaj te tjereve duke i harxhuar kohen kot me lojra femijesh. Por edhe per veten tende. Edhe ne qofte se ti fiton edhe i vret te gjithe pa nje fare mundimi.

Next

Kode per Counter Strike 1.6

shifra per cs 1 6

Por edhe per veten tende. Ku eshte vlera e arritjes tende? Go through the maps and earn flashbangs. Per te tjeret nuk diskutohet qe po e po. Nese shtyp treshin arrin per 2-3 sec ne bazen kundershtare dhe jep vetem hadshot, me cfaredolloj arme por kete ta kapin, sepse shkruan automatikisht disa gjera. Edhe ne qofte se ti fiton edhe i vret te gjithe pa nje fare mundimi.


Next

Kode per Counter Strike 1.6

shifra per cs 1 6

A prefix is a tag that bots will have in front of their name. Flash Strike është një Flash lojë të bazuar në In this game you are camping in well known maps and have to fend off hordes of enemies with your trusty M4 Rifle, the Desert Eagle as your side arm and a sniper rifle for tricky shots. Shiko , un kur thashe se ka kuptim nuk e kisha fjalen per loje tamam , dmth te luash nje ore , por thjesht ti perdor sa per gallate ti bej kurioz shoket me te cilet luaj , se ketej nuk di asnjeri kode per cs. Default: 10 Server logging log Enable server logging? Start with a few bots, then add more if needed. Por edhe per veten tende. Adding many bots will use more cpu.


Next