Novel tak ada cinta sepertimu bab 11. PELAKON TAK ADA CINTA SEPERTIMU 2018-07-23

Novel tak ada cinta sepertimu bab 11 Rating: 5,3/10 273 reviews

Novel Tak Ada Cinta Sepertimu Bab 1 Hingga Bab 10 Drama Adaptasi Novel

novel tak ada cinta sepertimu bab 11

Hazran malah baik dengan anak Athea, Qarleef. Tetapi setelah beberapa minit, lelaki berkot itu masih mengunci mulutnya, tidak berkata apa, hanya matanya yang masih lagi memandangku walaupun aku tidak lagi membalas pandangannya pada kali ini. Hazran malah baik dengan anak Athea, Qarleef. Qayyum kemudian keluar dari rumah untuk ke rumah Hazran dan akhirnya terserempak dengan Hazran di tepi jalan. Bermula insiden berebut penadol di kedai runcit, kereta Athea yang menghalang kereta Hazran, cermin tingkap dipecahkan anak Athea dan sehinggalah mencuri kucing Hazran dinamakan Smokey atau Lulu. Ketika itu dia baru mula berjinak-jinak dengan dunia insurans setelah diperkenalkan oleh Zackry.

Next

Tak Ada Cinta Sepertimu by Anna Milia

novel tak ada cinta sepertimu bab 11

Tentang akak dengan butik tu Safi tak payah risau, kan akak ada lagi pekerja lain. Sinopsis Drama Tak Ada Cinta Sepertimu Panas! Then, antara barisan pelakon yang akan mewarnai megadrama tersebut adalah Syafiq Kyle sebagai Hazran Widad, Zahirah Macwilson sebagai Athea, Nik Adam Mika sebagai Qaleef, Ruhainies sebagai Bella dan Fadlan Hazim sebagai Azam. Namun, Smokey jugalah yang merapatkan hubungan mereka. Itu yang dirasakan oleh Hazran setiap kali bertemu Athea. Menyedari reaksi lelaki itu, dia segera mengekori arah anak mata Jaherry. Sehinggalah ibu bapa Hazran masuk campur.


Next

Tak Ada Cinta Sepertimu

novel tak ada cinta sepertimu bab 11

Hidup yang sempurna, kerjaya dihormati serta keluarga yang bahagia. Apa yang bakal berlaku seterusnya? Sekali lagi, Athea disalah erti sehingga menjauhkan hubungannya dengan Hazran dan anak2 Athea. Namun, siapa sangka jiran yang dipandang jelik sebelum inilah yang mencuri hatinya. Berbaktilah kepada ibu bapa selagi mereka masih ada 2. Semuanya angkara Athea dan anak-anak. Ketika pertemuan pertama, gadis yang disangka janda anak dua itu berebut pek Panadol dengannya. Namun, sebenarnya kepulangan Maisara ke kampung adalah disebabkan konflik yang berlaku antara dirinya dan Dr.


Next

Novel Tak Ada Cinta Sepertimu Bab 1 Hingga Bab 10 Drama Adaptasi Novel

novel tak ada cinta sepertimu bab 11

Drama bersiri 16 episod ini diarahkan oleh Jamal Khan dan skrip oleh Rehal Nuharis. Hari demi hari kelihatan mak dan ayah Hazran makin menyukai Athea, malah Hazran tetap cuba untuk meminta Athea menerimanya, namun Athea tetap berkeras kerana dia tidak mahu dilukakan lagi buat kali ketiga. Drama Lafazkan Khalimah Cintamu dah masuk minggu akhir untuk minggu ini. Kerana, Irfan sering berulang alik belajar memasak bersama Tok Ma yang merupakan nenek kepada Maisara. Juga merupakan drama adaptasi novel.

Next

Baca Online Novel Tak Ada Cinta Sepertimu ~ Miss BaNu StoRy

novel tak ada cinta sepertimu bab 11

Dia hairan mendengar lelaki itu mampu tinggal di kawasan kondo mewah sedangkan dia tidak bekerja. Patutkah dinyatakan tentang dirinya yang masih keseorangan sehingga kini? Nasib baik kita bayangkan Syafiq Kyle yang jadi hero novel ni bakal diadaptasi dalam versi drama tapi heroin sekejap Zahirah sekejap gambaran orang lain. Saksikan drama adaptasi novel Tak Ada Cinta Sepertimu karya Anna Milia. Sangat suka berkongsi cerita di ruangan yang sendiri cipta. Misi pertamanya setelah dibebaskan ialah mencari Naufal, tapi yang ditemukan ialah Tengku Filman, lelaki yang punya segala-galanya. Rileks, Safi kau nak hantar resume aje pun, bukan nak ditemuduga, hatiku berbisik memberikan kekuatan pada diri sendiri. Tidak mungkin penyambut tetamu itu tidak tahu maklumat terperinci tentang temuduga itu.

Next

DUNIA MAZNI AZNITA: Tiada Sepertimu 1

novel tak ada cinta sepertimu bab 11

Drama adaptasi novel kali ini mengisahkan seorang gadis yang sanggup ketepian impian dan hasrat sendiri demi anak-anak saudara tersayang. Bersungguh-sungguh betul Kak Munah ingin aku meohon jawatan itu. Nantikan drama adaptasi novel Tak Ada Cinta Sepertimu karya Anna Milia yang akan mengisi slot MegaDrama di Astro Ria. Kamarul, boss Bella memang menaruh hati dengan Bella sejak dulu lagi. Hazran apabila mengetahui hal itu, cuba untuk meraih kasih Athea kembali. Hazran apabila mengetahui hal itu, cuba untuk meraih kasih Athea kembali. Namun, sejarah berulang dalam hidup Athea apabila Azam tidak sanggup memikul beban Athea yang bertambah.

Next

Novel Tak Ada Cinta Sepertimu Bab 1

novel tak ada cinta sepertimu bab 11

Sekali lagi, Athea disalah erti sehingga menjauhkan hubungannya dengan Hazran dan anak-anak Athea. Namun, setelah dua kali dikecewakan, hati Athea sukar untuk menerima Hazran. Tak lama kemudian, Hazran memberanikan diri pergi ke rumah Athea, namun Athea tidak ada di rumah, tapi jiran Athea membenarkan Hazran masuk ke rumah untuk berjumpa dengan bapa Athea. Hal tersebut membuatkan mak Hazran tidak begitu sukakan Athea kerana memperlakukan anaknya sedemikian rupa. Namun orang yang ditunggu, sejak tadi belum menampakkan bayang. . Kamarul, boss Bella memang menaruh hati dengan Bella sejak dulu lagi.

Next

DUNIA MAZNI AZNITA: Tiada Sepertimu 1

novel tak ada cinta sepertimu bab 11

Tu yang sepantas kilat buat keputusan. Hazran malah baik dengan anak Athea, Qaleef. Namun, setelah dua kali dikecewakan, hati Athea sukar untuk menerima Hazran. Apa pun jom tengok di bawah ini ye. Dia mula menggaru kepala tidak gatal. Kesempatan tersebut digunakan sepenuhnya oleh mak Hazran untuk memerhatikan gerak geri dan perangai Athea yang sebenarnya. Sekurang-kurangnya leteran ayahnya hanya sekejap.

Next