Novel tak ada cinta seperti mu. Sinopsis Tak Ada Cinta Sepertimu Astro Ria 2018-08-20

Novel tak ada cinta seperti mu Rating: 4,4/10 1855 reviews

Drama Tak Ada Cinta Sepertimu lakonan Syafiq Kyle dan Zahirah Macwilson

novel tak ada cinta seperti mu

Keakraban Hazran dan Athea telah di gunakan Kamarul untuk memfitnah mereka demi merebut Bella, tunang kepada Hazran. Yus adik Hazran akhirnya mendapat satu idea dan berpakat dengan ibu dan ayahnya untuk menolong Hazran supaya dapat berkahwin dengan Athea, sekaligus membolehkan mak mereka mengenali Athea dengan lebih dekat lagi. Namun, sejarah berulang dalam hidup Athea apabila Azam tidak sanggup memikul beban Athea yang bertambah. Drama bersiri 16 episod ini telah diarahkan oleh Jamal Khan dan skrip oleh Rehal Nuharis. Pada 24 Ogos yang lalu Yang Mulia Tengku Puteri Iman Afzan, 26 telah pun disatukan dengan pasangan pilihannya, Yang Mulia Tengku Abu Bakar Ahmad Bin Tengku Arif Bendahara Tengku Abdullah , 32. Bermula insiden berebut penadol di kedai runcit, kereta Athea yang menghalang kereta Hazran, cermin tingkap dipecahkan anak Athea dan sehinggalah mencuri kucing Hazran dinamakan Smokey atau Lulu.

Next

Drama Tak Ada Cinta Sepertimu lakonan Syafiq Kyle dan Zahirah Macwilson

novel tak ada cinta seperti mu

Hazran apabila mengetahui hal itu, cuba untuk meraih kasih Athea kembali. Hazran terpaksa berpura - pura tidak mengenali mak dan ayahnya itu bila datang ke rumah Athea. Antara Pelakon Drama Tak Ada Cinta Sepertimu ini adalah Syafiq Kyle, Zahirah Macwilson, Ruhainies, Fadlan Hazim, Nik Adam Mika, Fikry Kiki, Ardell Aryana, Nazeera Sardi, Hazman Al - Idrus, Alif Muhaimin, Zarina Zainuddin, Zainol Macwilson dan ramai lagi. Dalam drama Tak Ada Cinta Sepertimu tersebut menyaksikan anak beranak iaitu Zahirah dan ayahnya bergandingan dalam satu naskah adaptasi novel karya Anna Milia. Namun, Smokey jugalah yang merapatkan hubungan mereka. Athea mungkin pemilik tulang rusuknya.

Next

Download Tak Ada Cinta Sepertimu

novel tak ada cinta seperti mu

Nantikan drama adaptasi novel Tak Ada Cinta Sepertimu karya Anna Milia yang akan mengisi slot MegaDrama di Astro Ria. Qayyum kemudian keluar dari rumah untuk ke rumah Hazran dan akhirnya terserempak dengan Hazran di tepi jalan. Tak Ada Cinta Sepertimu menyaksikan Zahirah bergandingan dengan Syafiq Kyle sebagai teraju utama. Sinopsis Tak Ada Cinta Sepertimu Astro Ria. Misi undercover dilaksanakan oleh umi dan ayah untuk mengenali bakal menantu mereka. Hari demi hari kelihatan mak dan ayah Hazran makin menyukai Athea, malah Hazran tetap cuba untuk meminta Athea menerimanya, namun Athea tetap berkeras kerana dia tidak mahu dilukakan lagi buat kali ketiga.

Next

Download Tak Ada Cinta Sepertimu

novel tak ada cinta seperti mu

Itu yang dirasakan oleh Hazran setiap kali bertemu Athea. Sehinggalah ibu bapa Hazran masuk campur. Malam ini adalah episod ke 16 drama ini dan merupakan episod akhir Drama Tak Ada Cinta Sepertimu. Sekali lagi, Athea disalah erti sehinggalah menjauhkan hubungannya dengan Hazran dan anak-anak Athea. Bagi penggemar drama mega di Astro, mulai 12 Mac 2018 anda boleh menyaksikan drama baru dengan gandingan yang segar antara syafiq Kyle dengan Zahirah Mc Wilson. Diam tak diam dah nak masuk episod akhir dah Drama Tak Ada Cinta Sepertimu ini yang dilakonkan oleh Syafiq Kyle sebagai Hazran, Zahirah Macwilson sebagai Athea, Fadlan Hazim sebagai Azam.

Next

Drama Tak Ada Cinta Sepertimu

novel tak ada cinta seperti mu

Hazran apabila mengetahui hal itu, cuba untuk meraih kasih Athea kembali. Bermula dengan insiden berebut penadol di kedai runcit, kereta Athea yang menghalang kereta Hazran, cermin tingkap rumah dipecahkan anak Athea dan sehinggalah mencuri kucing Hazran yang dinamakan Smokey atau Lulu. Athea sedar Hazran pasti akan muncul di depannya tak lama lagi dan dirinya mula resah. Namun Hazran tidak mempedulikan amaran Athea, malah terus - menerus datang ke rumah Athea untuk menjaga ayah Athea serta berjumpa dengan Qaleef dan Qayyum. Tak lama kemudian, Azam tiba - tiba muncul di depan rumah Athea dan Athea membenarkan Azam masuk ke rumahnya.

Next

Tak Ada Cinta Sepertimu by Anna Milia

novel tak ada cinta seperti mu

Airel pula mempersoalkan tindakan ayahnya yang langsung tidak berbincang dengannya. Bapanya menentang keputusannya untuk menjadi seorang pelakon, tetapi ibunya sentiasa menyokongnya. Buatlah sesuatu dengan hati yang rel Nak bagi 4 bintang untuk keseluruhan jalan cerita. Permulaan hubungan Athea lakonan Zahirah Macwilson dan Hazran lakonan Syafiq Kyle tidak pernah aman. Irfan merupakan seorang Chef yang sudah lama menyukai Maisara sejak kecil lagi. Maka, Maisarah memaksa hatinya untuk mula mencintai Irfan.

Next

Baca Online Novel Tak Ada Cinta Sepertimu

novel tak ada cinta seperti mu

Mak dan ayah Hazran sedar yang Hazran sangat menyayangi Athea, cuma kelihatan Athea yang enggan menerima Hazran. Sehinggalah ibu bapa Hazran masuk campur. Sekali lagi, Athea disalah erti sehingga menjauhkan hubungannya dengan Hazran dan anak-anak Athea. Malah, Athea punca dia putus tunang dengan Bella. Sekali lagi, Athea disalah erti sehingga menjauhkan hubungannya dengan Hazran dan anak-anak Athea.

Next

Tak Ada Cinta Sepertimu Episod 13 Hingga 15

novel tak ada cinta seperti mu

Pearl V Puri, yang digelar Golu, dilahirkan pada 10 Julai 1989 29 tahun di Chhindwara, Madhya Pradesh. Keakraban mereka di gunakan Kamarul untuk memfitnah demi merebut Bella, tunang Hazran. Update 24 tamat Anda mempunyai masalah dalam perhubungan? Ketika pertemuan pertama, gadis yang disangka janda anak dua itu berebut pek Panadol dengannya. Bagaikan sebuah kisah dongeng seorang puteri menemui putera yang dicintainya, kedua-duanya kelihatan begitu padan sekali. Namun, Smokey jugalah yang merapatkan hubungan mereka.

Next

Drama Tak Ada Cinta Sepertimu

novel tak ada cinta seperti mu

Mak dan ayah Hazran kemudiannya menyamar sebagai jiran baru Athea dan cuba berbaik - baik dengan Athea. Kemunculan Azam semakin merumitkan keadaan dan menjarakkan hubungan Hazran dan Athea. Kerana, Irfan sering berulang alik belajar memasak bersama Tok Ma yang merupakan nenek kepada Maisara. Selepas 3 tahun, dia dapat merasakan keikhlasan hati Irfan mencintainya dan bersedia untuk menjadi seorang isteri buat Irfan. Namun, Smokey jugalah yang merapatkan hubungan mereka. Malah, Athea punca dia putus tunang dengan Bella. Drama bersiri 16 episod ini diarahkan oleh Jamal Khan dan skrip oleh Rehal Nuharis.

Next

Sinopsis Tak Ada Cinta Sepertimu Astro Ria

novel tak ada cinta seperti mu

Hazran malah baik dengan anak Athea, Qarleef. Sila telefon saya, Nur Adreiana, 012-3459876. Namun, setelah dua kali dikecewakan, hati Athea sukar untuk menerima Hazran. Maisarah merasakan dirinya telah dipermainkan. Kamarul, boss Bella memang menaruh hati dengan Bella sejak dulu lagi.

Next