Iphone er slået fra opret forbindelse til itunes. iPhone, der er slået fra 2018-08-24

Iphone er slået fra opret forbindelse til itunes Rating: 7,3/10 1381 reviews

LÅST IPOD....

iphone er slået fra opret forbindelse til itunes

Kan jeg ikke uploade you tube link til andre fora. Lad os få det i gang med! Vær opmærksom på batteritid og dataforbrug Du bør være opmærksom på, at batteritiden hurtigt forkortes, når telefonen benyttes som hotspot. Her er en vejledning til, hvordan du kan få din iPad eller iPhone til at virke igen, hvis du har glemt koden til den, eller hvis du har indtastet en forkert kode så mange gange at enheden er blevet slået fra disabled. Altså er det forsøg nr. Butikken kan heller ikke gøre noget.

Next

Sådan gør du: Hard reset og DFU Mode

iphone er slået fra opret forbindelse til itunes

Herefter kan du bruge den igen. Desuden, hvis du er på vej ind de samme forkerte for adgangskoder flere gange, siger '8657' til 10 gange det bliver så betragtes som en enkelt post. Hej Jeg har et problem med min Iphone 4s. Målsætningen bag er at beskytte din enhed mod at blive manipuleret af nogen skurk. Nu har jeg prøvet at tænde den og så ber den om adgangs kode.

Next

Internetdeling iPhone: Sådan deler du til Mac, PC & mobil (hurtig guide)

iphone er slået fra opret forbindelse til itunes

Sluk for din iPhone ved at holde tænd knappen inde og slide den røde brik til siden. Du bliver igen spurgt om du er sikker på, at du vil gøre det. Jeg ved bare, at følger du vejledningen så virker det. Folk kan ikke høre hvad jeg siger. Så snart firmwareopdateringen er downloadet, vil du få følgende skærmbillede.

Next

Hej Telia. Igår fik jeg låst min telefon så der står er slået fra, opret forbindelse til da jeg så satte den til iTunes sagde iTunes, at der ikke kunne oprettes forbindelse fordi telefonen var låst og jeg først skulle låse den op. Der er flere der har fortalt mig, at jeg bare skal gendanne den, men der mister jeg Vel alt på telefonen? Er der andet jeg kan gøre, eller kan jeg på nogen måde gøre så jeg ikke mister alt? :

iphone er slået fra opret forbindelse til itunes

Du bliver nødt til at nulstille den og starte forfra. Nu vil din iPhone blive nulstillet og tilbage til fabrikken reset scenen. Og min ipad4 men kan ikke taste den nogen steder på min iPad 1 Har virkelig prøvet alt og har godkendt brug af ipaden på tlf og der efter kommer der en kode. På den næste skærm, kan du kontrollere vigtige detaljer i forbindelse med din enhed. Det er muligt det tidligere har været sådan, men ikke længere. Har du prøvet at sætte iPaden i recovery mode og gendanne den i iTunes som beskrevet sidst i artiklen? For det første: du skal virkelig overveje om det nu også er nødvendigt at gendanne mobilen. Min fars ipad er 'slår fra'.

Next

iPhone kan ik oprette forbindelse til itunes!

iphone er slået fra opret forbindelse til itunes

Vi har bragt dig effektive løsninger for at få din enhed fast! Fortsæt med at trykke begge knapper samtidigt i ca. Fra din iCloud-konto, vil du være i stand til at slette, når din iPhone deaktiveret. Hard reset For at lave en hard reset skal du holde tænd og hjem knappen inden i ca. På forhånd tak, Linette Simon Jeg har lig et spørgsmål ang, min iphone 4s. For det første, skal du tilslutte din iPhone med iTunes. Hvad jeg ikke havde tænkt på var, at min kones iphone også refererer til vores ipad — så pludselig væltede alle hendes billeder og kontakter ind i min telefon. Der findes forskellige måder at gendanne din iPhone på.

Next

Sådan gør du: Hard reset og DFU Mode

iphone er slået fra opret forbindelse til itunes

Eller man kan slå det til. Log ind med din iCloud-id og adgangskode. Er frustreret for nu har jeg slet ingen telefon Hej Min hjem knappe virker ikke på min tlf, derfor har jeg haft den der touch knappe til, den ene dag kom jeg til at trykke tre gange på hjem knappen og der dukkede noget op med knapbetjening, jeg var selvfølgelig så dum og trykke på den. Tag alle kabler ud af enheden. Tryk på genstart, når du bliver bedt om det.

Next

Cat m

iphone er slået fra opret forbindelse til itunes

Den eneste forskel er, at i stedet for Lydstyrke ned-knappen, skal du trykke på knappen Hjem med afbryderen. Efter den er færdig, vil enheden genstarte som en ny enhed, uden nogen låseskærmen. Hvordan får jeg rystet liv i den IpadAir? Jeg har ikke lige noget godt forslag til hvordan du kommer ud af den knibe. Hjemme hos os har vi samme problem. Det er det eneste den gør, kan ikke starte den op. Jeg kan ikke lige se, at der findes en nem løsning.

Next

Hjælp Iphone kan ikke åbnes

iphone er slået fra opret forbindelse til itunes

Er der en der kan hjælpe med en løsning. Hvis ikke du ved eller kan huske det, så prøv de tre metoder en ad gangen i rækkefølge. For den nægtede konsekvent at tage min email. Vil helst ikke gendanne den da jeg har rigtigt mange ting på den, og jeg kan heller ikke lave en backup, åbenbart, den vil ihvertfald ikke. Det foretages via en ældre MacBook Pro da organisationen ikke har Mac, og der skulle bruges iTunes - kan det have noget med det at gøre? Det er ikke alt tilbehør til iPod og iPad, der er helt kompatibelt med iPhone.

Next

iPhone 4S problem haster!

iphone er slået fra opret forbindelse til itunes

Jeg har ført den tilbage til, fabriks standard, men det hjalp ikke. ØV — ville jo bare hjælpe. Ved gendannelse til fabriksindstillingerne slettes nemlig al din data, som kontakter, billeder, apps, beskeder og videoer. Ingen tekniske færdigheder, der kræves. Begynd den egentlige gendannelse: Nu er det tid til at gendanne.


Next

Hjælp Iphone kan ikke åbnes

iphone er slået fra opret forbindelse til itunes

Brug derefter iTunes til at opdatere eller gendanne din iPhone. Dette er den officielle metode til at låse iPhone, som er deaktiveret. . Man bliver rigtigt nok bedt om at oprette en kode, men man kan bare vælge at lade være - det gjorde jeg. De gange hvor fejl 1600 opstår, kan jeg se og høre at telefonen sluttes fra og så til igen, hvorefter fejlen opstår. Idag har jeg været så dum at jeg har glemt den kode. Så fik vi skiftet batteri i håb om det hjalp, det gjorde det ikke.

Next