Danmark frankrig vm 2019. VM i Herrehåndbold 2019 2018-07-04

Danmark frankrig vm 2019 Rating: 5,1/10 1912 reviews

VM i herrehåndbold 2019

danmark frankrig vm 2019

Sidste bus afgår, når der ikke er flere ventende kunder ved busserne. Midtbanen: Den store stjerne på den franske midtbane er uden tvivl Paul Pogba. Busser kører fra Jyske Bank Boxen fra ca. Børn under 12 år ½ pris inkl. Danmark møder Frankrig i åbningskampen, og de rød-hvide spiller i indledningen af turneringen en trio af matcher, der alle bliver vanskelige, men også giver muligheden for tre point. I den indledende runde får man de fleste dage tre kampe på en billet, mens man i mellemrunden får to eller tre kampe i Herning og fire kampe i Royal Arena i København. Herning er vært for finale og bronzekamp.

Next

VM i Herrehåndbold 2019

danmark frankrig vm 2019

Bronze og finalekampe: Søndag 27. Billetterne til verdensmesterskabet bliver solgt via. Og dem, der ikke ligner startere hos Les Bleus, skal kæmpe hårdt for at komme med i Didier Deschamps' 23-mandstrup. Ser vi frem mod slutrundeun i januar 2019, så er der dog rigtig gode chancer for, at Nikolaj Jacobsens drenge kan hive en guldmedalje med hjem. Kilde: Regler for placeringsinddeling: 1 point; 2 indbyrdes opgør; 3 antal mål scoret i indbyrdes opgør; 4 måldifference alle kampe ; 5 positiv målforskel alle kampe. Hvis Danmark går videre fra den indledende runde, spiller de d. Derefter åbner vi først for billetsalget igen i juni, når vi kender datoerne for de enkelte nationers kampe.

Next

VM 2018

danmark frankrig vm 2019

Og der bliver håndboldfest i både Danmark og Tyskland. Lodtrækningen på Københavns Rådhus blev foretaget af danske og tyske håndboldprofiler som Mads Mensah Larsen, Lasse Svan, Niklas Landin, Dominik Klein, Stefan Kretzschmar og Heiner Brand. Det bør dog ikke betyde meget for Atletico Madrids teknisk suveræne angriber, som kan afgøre en hvilken som helst kamp på egen hånd med sine finurlige driblinger og kliniske afslutninger. Danmark har nu multiarenaer i både den østlige og vestlige del af landet. Her møder de Argentina, Angola, Qatar, Egypten og Ungarn i kampen om billetten til mellemrunden.

Next

Frankrig VM Trøjer 2018

danmark frankrig vm 2019

Tre af stadions blev brugt ved : Parc Olympique i Lyon, Parc des Princes i Paris og Allianz Riviera i Nice. Danmark spiller her i Jyske Bank Boxen, mens Tyskland spiller i Köln. Hvis man kigger lidt væk fra de oplagte favoritter, så er der hold udenfor top 4, som også kan ende med at gå langt. Endelig bliver det til et glædeligt gensyn med Storbritannien, som bliver det ottende og sidste mandskab i Kosice-puljen. Det drejer sig om de to midtstoppere Samuel Umtiti og Raphael Varane samt højre backen Djibril Sidibe fra Monaco. Oprindeligt have fem lande vist interesse for at afholde mesterskabet, nemlig England, Frankrig, Sydkorea, New Zealand og Sydafrika, men i sidste ende var det kun Sydkorea og Frankrig, der endte med at indsende en ansøgning. Tyskland der er delt værtsnation, skal man i den grad heller ikke udelukke.

Next

VM i fodbold for kvinder 2019

danmark frankrig vm 2019

Undervejs vil I blive underholdt og få serveret et oplæg til aftenens kamp af en håndbold-kendis, før I går over i Jyske Bank Boxen og følger aftenens håndboldbrag i absolut verdensklasse. I den sidste kamp i gruppen brager danskerne sammen med de norske tropper tirsdag d. Der er et hav af store talenter, der presser på for at klemme sig ind i startopstillingen. Hvis Sverige denne gang kan gå hele vejen, så belønnes det faktisk med overraskende høje odds odds 21. Semifinalerne spilles i , mens bronzekampen og finalen afvikles i. Danmarks åbningskamp er mod Chile i Royal Arena i København. I 1982 blev det til en fjerdeplads, mens de fire år senere i Mexico vandt bronze.

Next

VM i fodbold for kvinder 2019

danmark frankrig vm 2019

Der er altså lagt op til en åben og spændende slutrunde. Når der i juni 2018 er trukket lod om puljerne, vil alle de resterende billetter blive sat til salg. Lande som Kroatien og Qatar rejser ligeledes til Danmark og Tyskland med håbet om at kunne blande sig i toppen. Danmark kommer i den indledende gruppe op imod Norge, Østrig, Tunesien, Chile og Saudi-Arabien, og det ligner umiddelbart en tvekamp mellem Danmark og Norge om gruppesejren. Frankrig som senest , er anden favoritter.

Next

VM i fodbold for kvinder 2019

danmark frankrig vm 2019

Busser kører fra Jyske Bank Boxen fra ca. Det var i Monaco, som han blandt andet førte til en imponerende finaleplads i Champions League 2004. Portræt: 49-årige Deschamps har en glorværdige karriere bag sig. Jeg er slet ikke i tvivl om, at publikum i Jyske Bank Boxen vil bakke massivt op om herrerne. Det er måske netop nu, at man skal slå til på Sverige, hvis man gerne vil have den store gevinst efter nytår.

Next

Årets julegave: De første billetter til Herre

danmark frankrig vm 2019

I Tyskland spiller gruppe A i Mercedes-Benz Arena i Berlin 14. Efter de danske kampe vil der også være mulighed for at få autografer fra nogle af håndboldstjernerne i fanzonen. Kilde: Regler for placeringsinddeling: 1 point; 2 indbyrdes opgør; 3 antal mål scoret i indbyrdes opgør; 4 måldifference alle kampe ; 5 positiv målforskel alle kampe. Sidste bus kører fra Jyske Bank Boxen ca. Informationerne kan blive ændret hurtigt, som begivenheden skrider frem. Busserne kører, så du kan nå at komme i Fanzonen i Hal M, som åbner en time før første kamp.

Next

Danmark favoritter til at vinde VM 2019

danmark frankrig vm 2019

København har fået en ny flot arena, og jeg glæder mig til at Royal Arena får sin håndbolddebut til åbningskampen den 10. Herefter tager de tyske og danske værter stilling til, om det også skal være muligt at købe billetter til enkeltstående kampe. I Jyske Bank Boxen sættes ligeledes ca. Her møder Nikolaj Jacobsens tropper Tunesien, Saudi-Arabien, Østrig og Norge i gruppe C i den indledende runde. Værterne har vundet medaljer 12 gange ud af de i alt 25 tidligere verdensmesterskaber.

Next